Счетоводни услуги и консултации
Регистрация и промяна на фирми
Виртуален офис

Услугите на бъдещето

С поредицата от статии озаглавена „Услугите на бъдещето“, бихме искали накратко да разкажем за някои не толкова популярни услуги, насочени предимно към малкия и среден бизнес. Нарекохме ги „Услуги на бъдещето“, тъй като считаме, че постоянно променящата се динамика на икономическата среда, поставят пред бизнеса нови изисквания, а „Услугите на бъдещето“ отговарят на тези изисквания, като осигуряват повече гъвкавост и свобода на всеки бизнес.

Част II: Виртуален асистент
Автор: Норн Консулт, дата: 25.04.2019г.

Що е то виртуален асистент и има ли той почва у нас? Какво прави този „Виртуален асистент“? Това някаква програма ли е? Все въпроси, задавани често, и също толкова често – оставяни без изчерпателен отговор. Ето защо решихме да внесем малко повече яснота относно това какво точно представлява виртуалния асистент, кога и за кого може да бъде полезен, защо за все повече хора се налага да се възползват от подобна услуга и защо наричаме този тип услуга – Услуга на бъдещето.

Нека започнем с това какво представлява Виртуалният асистент и за кого е предназначен. Виртуалният асистент е вашият личен бизнес асистент, на когото можете да възложите разнообразни задачи, като например различни проучвания (на потенциални пазари, конкуренти и конкурентни стоки и услуги, марж на цените за определена стока или група стоки и т.н.), набор на документи (препис, превод или от аудио запис), въвеждане, анализ и обобщаване на база данни, както и много други разнообразни административни и офис дейност, изискващи времеви ресурс, работно място, както и някои специфични условия, познания и/или инструменти.

Част I: Виртуален офис
Автор: Норн Консулт, дата: 02.04.2019г.

Вероятно има много хора които не знаят какво представлява виртуалният офис, а част от тях дори не подозират с какво би могла, подобна аутсорс услуга, да им бъде полезна. Ако сте един от тези хора, то тази статия е точно за вас – тук ще обясним накратко какво представлява тази услуга и защо я наричаме "Услуга на бъдещето.

В днешно време, както личния живот, така и бизнес живота, се движат с изключително забързан ритъм. Почти всеки се е сблъсквал със ситуация в която работния ден се оказва крайно недостатъчен за приключване на поставените задачи, а често, дори 24-те часа в денонощието не стигат. Вероятно много от вас, познали се в описаната ситуация, са мечтали да могат да прехвърлят част от рутинните ежедневните ангажименти и свързаните с тях дейности и средства, на някой друг, като така си осигурят повече време за почивка или съсредоточаване върху важните и изискващи концентрация решения.

© 2022 Норн Консулт. Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.