Промоция за месец Януари 2015г.

През този месец предлагаме на Вашето внимание специално предложение за стартиращ бизнес. Ако сте решили, че вече е време да започнете свой бизнес и да работите за себе си - ние сме насреща с нашето специално предложение. Ние ще Ви консултираме по всички въпроси, които стоят пред Вас и чакат отговор, ще регистрираме Вашата фирма и ще поемем счетоводството за първите 3 месеца, ще изработим уеб сайт (портфолио) за да Ви дадем възможност за летящ старт с добра реклама и добра позиция в световната мрежа. Всичко това ние ще направим за Вас на уникалната цена от 150лв. Да точно така, правилно разбрахте - за 150лв. ще получите консултация, регистрация на фирма (всички нужни документи), счетоводство за 3 месеца и уеб сайт - портфолио.

 

Детайли на промоцията:

 

  • Консултация включва - консултации относно регистрация на фирма, счетоводна и данъчна политика на фирмата, осигуровки и др.

  • Регистрация на фирма включва - изготвяне на всички необходими документи, не включва нотариални и държавни такси, не включва предоставяне на документите в Агенция по вписванията - Търговски регистър.

  • Счетоводство включва - всички необходими счетоводни операции, подаване на документи във всички държавни учреждения, водене на личен състав, изготвяне на трудови договори. Не включва държавни и други такси необходими за дейността на фирмата. След изтичане на промоционалния период, счетоводната услуга се заплаща ежемесечно по предварително уговорена цена.

  • Уеб сайт (портфолио) включва - изработка на представителен уеб сайт на фирмата, след уточняване на дизайна и цялостната визия и предоставяне на текстов материал, който ще бъде публикуван в сайта, както и сървърно място (хостинг) за разполагане на сайта. Не включва домейн име (.com .eu .net - 20лв/год, .bg - 65лв/год).

 

Валидност на промоцията:
 

Настоящата промоция се счита за валидна от датата на публикуване в нашият сайт и е валидна до 31.01.2015г. "Норн Консулт" ЕООД си запазва правото да удължи или съкрати срока на промоцията, като се задължава да съобщи това публично не по-рано от 3 (три) дни преди крайната дата на промоцията. Ако проявявате интерес, можете да се свържете с нас на посочените телефони или чрез приложената контактна форма. Промоцията е валидна при сключване на договор за счетоводно обслужване за срок от минимум 1 (една) година.

 

П.П. Срока на промоцията се удължава до 28.02.2015г.