Промоция за месец Февруари 2015г.

Ето, че неусетно дойде вторият месец на 2015г - Февруари. Дойде и време да обявим новата промоция...
Ние знаем, че всяко начало е трудно, за това първата обявена промоция беше за стартиращ бизнес и нови фирми, но също така знаем, че след успешния старт, е дори още по трудно - трудно се намират подходящи и коректни партньори, трудно е началната скорост да бъде поддържана - проблемите се нижат постоянно.

За това, нашата втора промоция ще насочим специално към вече стартирал бизнес. Ако не сте доволни от счетоводното обслужване, което получавате, ако мислите, че Вашият счетоводител не се отнася коректно към Вас, ако плащате непосилна цена, ако искате нов приятел или просто чувствате нужда от промяна - тази оферта е точно за Вас. Ние ще бъдем първо Ваш приятел, а след това Ваш счетоводител, ще се отнесем с внимание към всеки Ваш въпрос или искане, дори в почивен ден, дори въпросът да е досаден - ние сме насреща, ние сме приятелят на когото можете да разчитате (дори и по въпроси от друго естество, ако можем - ще помогнем).

Настоящата промоция включва абонаментно счетоводно обслужване за 2015г с 25% специална отстъпка в цената за целия срок на договора, годишно приключване на финансовата 2014г - без допълнително заплащане, по желание - изработка на уеб сайт с 25% отстъпка от стандартната цена.

 

Детайли на промоцията:

 

  • Абонаментно обслужване включва - съгласно описанието на услугата тук, отстъпката от 25% се изчислява на база цената предоставена от нашият калкулатор за цена

  • Счетоводно приключване на финансовата 2014г включва - приключване на финансовата 2014г, изготвяне на всички необходими документи (ОПР, Баланс и др.) и подаването им към органите на НАП и НСИ съгласно установената от съответните органи процедура, публикуване на Годишния Финансов Отчет (ГФО) в Агенция по вписванията - Търговски регистър. Допълнително заплащане за извършване на тези услуги не се изисква, но всички държавни, нотариални и банкови такси са дължими.

  • Уеб сайт (портфолио) включва - изработка на представителен уеб сайт на фирмата, след уточняване на дизайна и цялостната визия и предоставяне на текстов материал, който ще бъде публикуван в сайта, както и сървърно място (хостинг) за разполагане на сайта. Отстъпката от 25% важи за базовата цена (съгласно ценова листа). Не включва домейн име (.com .net .org - 25лв/год, .eu - 20лв/год, .bg - 65лв/год).

 

Валидност на промоцията:
 

Настоящата промоция се счита за валидна за договори с начален месец за осчетоводяване Януари 2015г или всеки следващ, и е с валидност до 28.02.2015г. "Норн Консулт" ЕООД си запазва правото да удължи или съкрати срока на промоцията, като се задължава да съобщи това публично не по-рано от 3 (три) дни преди крайната дата на промоцията. Ако проявявате интерес, можете да се свържете с нас на посочените телефони или чрез приложената контактна форма. Промоцията е валидна при сключване на договор за счетоводно обслужване за срок от минимум 1 (една) година.