Промоция за месец Март 2015г.

Времето не спира...вече сме в навечерието на третият месец - Март и е време за нова промоция. Месец Март е напрегнат за бизнеса, тъй като това е месецът през който се приключва изтеклата финансова година. 

Нашата трета промоция, е съобразена с това и е насочена към всички фирми - нови и стари, които приключват финансовата 2014г., както и към всички физически лица, които подават годишна данъчна декларация.

Настоящата промоция включва пълно годишно счетоводно приключване, попълване и подаване на Годишен Финансов Отчет (ГФО), както и данъчна декларация за физически и/или юридически лица.

Промоционални цени:

  • Нулева декларация за юридически лица - сега само за 40лв.
  • Юридически лица с до 100 документа годишно - сега само за 80лв.
  • Юридически лица с от 100 до 200 документа годишно - сега само за 150лв.
  • Юридически лица с от 200 до 300 документа годишно - сега само за 210лв.
  • Юридически лица с над 300 документа годишно - 300лв + 1лв/документ за всеки документ над 300, към крайната цена се начислява 15% промоционално намаление.
  • Попълване на данъчна декларация за физически лица - сега само за 30лв/брой.

 

Детайли на промоцията:

 

  • Годишно счетоводно приключване включва - Подготовка и обработка на всички документи, пресмятане на годишните приходи и разходи съответно - печалба или загуба, попълване на всички необходими справки и декларации и подаването им в НСИ и НАП.

  • Попълване на данъчна декларация за физически лица включва - Попълване на годишната данъчна декларация съгласно представените документи, изчисляване на дължимия (или възстановим), подготовка на платежно нареждане към бюджета за дължимите суми и предоставяне на пълния комплект документи за подаване в НАП.

  • За всички възползвали се от промоцията - 50% намаление за други услуги предоставени в периода Март - Май 2015г.

 

Валидност на промоцията:
 

Настоящата промоция се счита за валидна от 01.03.2015г и е с валидност до 31.03.2015г. "Норн Консулт" ЕООД си запазва правото да удължи или съкрати срока на промоцията, като се задължава да съобщи това публично не по-рано от 3 (три) дни преди крайната дата на промоцията. Ако проявявате интерес, можете да се свържете с нас на посочените телефони или чрез приложената контактна форма.