Промоция за месец Април 2015г.

Финансовата година приключи, тичането и напрежението около годишното приключване и изготвяне на ГФО останаха назад. Дойде пролетта, а с нея - дойде време и за новата промоция на счетоводна къща "Норн Консулт". С обзелото ни пролетно настроение, решихме и промоцията да бъде пролетна - този път ще предложим специални условия на фирмите работещи силно през пролетта, които както всичко зелено, сега се събуждат с нови сили. Само през месец Април предлагаме специални условия на фирми със следните предмети на дейност: производство и търговия на едро и/или дребно с цветя (цветарски магазини, оранжерии вносители и др.), внос и търговия на едро и/или дребно с пособия за риболов (магазини за риболовни принадлежности, рибарници, производство и продажба на стръв за риболов, производство и продажба на екипировка за подводен риболов и др.). Ще се радваме да бъдем полезни и на фирми работещи в други браншове, като за тях са валидни стандартните цени публикувани на сайта и/или изчислени с калкулатора за цена.

Цени валидни за настоящата промоция:

  • Абонаментно счетоводно обслужване - цена изчислена с калкулатора, намалена с 35%
  • Неограничено безплатно консултиране по всички счетоводни и данъчни казуси.
  • Безплатно счетоводно обслужване за първите 3 месеца.
  • Изработка на уеб сайт - портфолио (по желание) на изключителна цена - 120лв.
  • Безплатна регистрация по ЗДДС - по желание.

 

Детайли на промоцията:

 

  • Абонаментно счетоводно обслужване включва: всички изброени тук услуги.

  • Неограничено консултиране включва: консултация и отговор на всички въпроси в сферата на счетоводството и/или данъчната политика на предприятието.

  • Безплатно обслужване за 3 месеца е валидно при сключен договор за счетоводно обслужване за срок от 1 (една) година и предплащане на първите 6 месеца - заплащате такса за 3 месеца, а получавате 6 месеца счетоводно обслужване.

  • Изработка на уеб сайт включва: изработка на представителен уеб сайт на фирмата, след уточняване на дизайна и цялостната визия и предоставяне на текстов материал, който ще бъде публикуван в сайта, както и сървърно място (хостинг) за разполагане на сайта. Отстъпката от 25% важи за базовата цена (съгласно ценова листа). Не включва домейн име (.com .net .org - 25лв/год, .eu - 20лв/год, .bg - 65лв/год).

  • Безплатна регистрация по ЗДДС: Важи при предоставяне в готов вид на всички изискани документи.

 

Валидност на промоцията:
 

Настоящата промоция се счита за валидна от 01.04.2015г и е с валидност до 30.04.2015г. Обявените ценни са валидни само за фирми извършващи изброените по-горе дейности. "Норн Консулт" ЕООД си запазва правото да удължи или съкрати срока на промоцията, като се задължава да съобщи това публично не по-рано от 3 (три) дни преди крайната дата на промоцията. Ако проявявате интерес, можете да се свържете с нас на посочените телефони или чрез приложената контактна форма.