Промоция за месец Май 2015г.

Ето, че дойде време и за новата промоция на счетоводна къща "Норн Консулт". Този път, провокирани от някои кулинарни предавания по някои от родните телевизии, решихме да зарадваме всички фирми които развиват дейност на ресторанти, кафенета, закусвални, бирарии, заведения за бързо хранене, барове и нощни заведения, магазини за хранителни стоки и т.н. От настоящата промоция, могат да се възползват и фирми произвеждащи хранителни продукти и напитки, както и сладкарски изделия. Решихме този път промоцията да предлага изключително предложение за всички желаещи, а именно - 50% намаление от цената изчислена с калкулатора за цена, за първата една година, както и специално предложение за всяка следваща година през която сте наш клиент.

Цени валидни за настоящата промоция:

  • Абонаментно счетоводно обслужване - цена изчислена с калкулатора, намалена с 50%
  • Неограничено безплатно консултиране по всички счетоводни и данъчни казуси.
  • Безплатно счетоводно обслужване за първите 3 месеца.
  • Изработка на уеб сайт - портфолио (по желание) с 40% намаление или само за 150лв.
  • Регистрация на фирмата по ЗДДС (по желание) - безплатно.

 

Детайли на промоцията:

 

  • Абонаментно счетоводно обслужване включва: всички изброени тук услуги.

  • Неограничено консултиране включва: консултация и отговор на всички въпроси в сферата на счетоводството и/или данъчната политика на предприятието.

  • Безплатно обслужване за 3 месеца е валидно при сключен договор за счетоводно обслужване за срок от 1 (една) година и предплащане на първите 6 месеца - заплащате такса за 3 месеца, а получавате 6 месеца счетоводно обслужване.

  • Изработка на уеб сайт включва: изработка на представителен уеб сайт на фирмата, след уточняване на дизайна и цялостната визия и предоставяне на текстов материал, който ще бъде публикуван в сайта, както и сървърно място (хостинг) за разполагане на сайта. Отстъпката от 40% важи за базовата цена (съгласно ценова листа) и не включва домейн име (.com .net .org - 25лв/год, .eu - 20лв/год, .bg - 65лв/год).

  • Безплатна регистрация по ЗДДС - Извършване на процедура по регистрация на фирмата съгласно изискванията на ЗДДС.

 

Валидност на промоцията:
 

Настоящата промоция се счита за валидна от 01.05.2015г и е с валидност до 31.05.2015г. Обявените ценни са валидни само за фирми извършващи изброените по-горе дейности. "Норн Консулт" ЕООД си запазва правото да удължи или съкрати срока на промоцията, като се задължава да съобщи това публично не по-рано от 3 (три) дни преди крайната дата на промоцията. Ако проявявате интерес, можете да се свържете с нас на посочените телефони или чрез приложената контактна форма.