Промоция за месец Юли и Август 2015г.

С известно закъснение (все пак сезона е отпускарски), публикуваме промоцията за месеците Юли и Август 2015г. Породена от сезона на отпуските, този месец промоцията важи за всички фирми опериращи в сферата на отпуските, развлеченията и/или свободното време. От настоящата промоция, могат да се възползват всички хотелиери, ресторантьори, дневни и нощни заведения, туристически и транспортни агенции, фирми притежаващи паркове и атракциони, спортни и фитнес клубове и т.н. Верни на традицията, промоцията да осигурява изключително предложение представяме нашето предложение - 50% намаление от цената за счетоводно обслужване, изчислена с калкулатора за цена, за първата една година, както и специално предложение за всяка следваща година през която сте наш клиент.

Цени валидни за настоящата промоция:

  • Абонаментно счетоводно обслужване - цена изчислена с калкулатора, намалена с 50%
  • Неограничено безплатно консултиране по всички счетоводни и данъчни казуси.
  • Безплатно счетоводно обслужване за първите 3 месеца*.
  • Изработка на уеб сайт - портфолио (по желание) с 40% намаление или само за 150лв.
  • Регистрация на фирмата по ЗДДС (по желание) - безплатно.

 

Детайли на промоцията:

 

  • Абонаментно счетоводно обслужване включва: всички изброени тук услуги.

  • Неограничено консултиране включва: консултация и отговор на всички въпроси в сферата на счетоводството и/или данъчната политика на предприятието.

  • * Безплатно обслужване за 3 месеца е валидно при сключен договор за счетоводно обслужване за срок от 1 (една) година и предплащане на първите 9 месеца - заплащате такса за 9 месеца, а получавате цяла година счетоводно обслужване.

  • Изработка на уеб сайт включва: изработка на представителен уеб сайт на фирмата, след уточняване на дизайна и цялостната визия и предоставяне на текстов материал, който ще бъде публикуван в сайта, както и сървърно място (хостинг) за разполагане на сайта. Отстъпката от 40% важи за базовата цена (съгласно ценова листа) и не включва домейн име (.com .net .org - 25лв/год, .eu - 20лв/год, .bg - 65лв/год).

  • Безплатна регистрация по ЗДДС - Извършване на процедура по регистрация на фирмата съгласно изискванията на ЗДДС.

 

Валидност на промоцията:
 

Настоящата промоция се счита за валидна от 14.07.2015г и е с валидност до 31.08.2015г. Обявените ценни са валидни само за фирми извършващи изброените по-горе дейности. "Норн Консулт" ЕООД си запазва правото да удължи или съкрати срока на промоцията, като се задължава да съобщи това публично не по-рано от 3 (три) дни преди крайната дата на промоцията. Ако проявявате интерес, можете да се свържете с нас на посочените телефони или чрез приложената контактна форма.