Промоция за месец Септември 2015г.

Ето, че дойде време и за следващата промоция - тази за Септември. Всички свързваме този месец с началото на новата учебна година, първокласниците и всички притеснения около учениците. За това решихме, през Септември да предложим специална оферта за всички фирми, които по един или друг начин подпомагат учениците и образованието като цяло. Този месец предлагаме нашата специална оферта на всички книжарници, училища и детски градини, образователни центрове и школи, и други чиято основна дейност в в пряка връзка с образованието, училището и/или ученика. Както подобава на  традицията, промоцията осигурява изключително предложение - 50% намаление от цената за счетоводно обслужване, изчислена с калкулатора за цена, за първата една година, както и специално предложение за всяка следваща година през която сте наш клиент.

Цени валидни за настоящата промоция:

  • Абонаментно счетоводно обслужване - цена изчислена с калкулатора, намалена с 50%
  • Неограничено безплатно консултиране по всички счетоводни и данъчни казуси.
  • Безплатно счетоводно обслужване за първите 3 месеца*.
  • Изработка на уеб сайт - портфолио (по желание) с 40% намаление или само за 150лв.
  • Регистрация на фирмата по ЗДДС (по желание) - безплатно.

 

Детайли на промоцията:

 

  • Абонаментно счетоводно обслужване включва: всички изброени тук услуги.

  • Неограничено консултиране включва: консултация и отговор на всички въпроси в сферата на счетоводството и/или данъчната политика на предприятието.

  • * Безплатно обслужване за 3 месеца е валидно при сключен договор за счетоводно обслужване за срок от 1 (една) година и предплащане на първите 9 месеца - заплащате такса за 9 месеца, а получавате цяла година счетоводно обслужване.

  • Изработка на уеб сайт включва: изработка на представителен уеб сайт на фирмата, след уточняване на дизайна и цялостната визия и предоставяне на текстов материал, който ще бъде публикуван в сайта, както и сървърно място (хостинг) за разполагане на сайта. Отстъпката от 40% важи за базовата цена (съгласно ценова листа) и не включва домейн име (.com .net .org - 25лв/год, .eu - 20лв/год, .bg - 65лв/год).

  • Безплатна регистрация по ЗДДС - Извършване на процедура по регистрация на фирмата съгласно изискванията на ЗДДС.

 

Валидност на промоцията:
 

Настоящата промоция се счита за валидна от 01.09.2015г и е с валидност до 30.09.2015г. Обявените ценни са валидни само за фирми извършващи изброените по-горе дейности. "Норн Консулт" ЕООД си запазва правото да удължи или съкрати срока на промоцията, като се задължава да съобщи това публично не по-рано от 3 (три) дни преди крайната дата на промоцията. Ако проявявате интерес, можете да се свържете с нас на посочените телефони или чрез приложената контактна форма.