Визия


Основната цел на счетоводна къща "Норн Консулт" е постоянно да подобрява и развива качеството на предлаганите услуги, постепенно и непрестанно да разширява своите позиции в областта на счетоводството, данъчните консултации и ТРЗ. Нашите приоритети за развитието на фирмата, са постоянното усъвършенстване на предлаганите от нас услуги, подобряване на връзките с нашите клиенти чрез използване на модерни технологии и системи, и създаване на всички удобства за тях. Нашите цели са да не губим Вашето време в дълги и трудно разбираеми разговори, а винаги да отговаряме на поставените въпроси кратко и ясно, да предлагаме бързи решения и да поддържаме приятелски взаимоотношения с клиентите си. Нашето виждане е за чисто, коректно и разбираемо обслужване, намалена до минимум възможност за грешки, бърз и адекватен анализ на счетоводната информация, оптимизация на процесите и не на последно място - по-добри цени.

История


Ние обичаме интересните истории, които са като извадени от филм, разказващ за една идея, която малко по-малко променя ежедневието на хората нагърбили се с реализирането ѝ. За това решихме да Ви разкажем нашата история, която все още е в началото си, но вече коренно промени ежедневието ни.
Всичко започна в един есенен ден или по-скоро вечер, на 2011г, тогава решихме, че е време да вземем нещата в свои ръце и да предложим обслужването, което винаги сме мечтали да получим. След кратко обсъждане идеята беше внимателно обмислена и преценена, след което пристъпихме към реализацията й. Както при всяко раждане, така и при нашето, започнахме от името. Беше трудно да намерим подходящо и интересно име, обсъждахме стотици варианти, но никой от тях не ни допадаше особено. Изглежда бяхме в задънена улица, когато на помощ ни се притече нашата приятелка, а в последствие и кръстница - Цвети, която дали на шега или на сериозно предложи да кръстим нашата фирма "Вещица". След като дружно се посмяхме и пошегувахме, относно магията на счетоводството и летенето върху метла, лавирайки из дебрите на Данъчното и Търговско законодателство, ни хрумна идеята да преведем думата на някой чужд и странен език и така стигнахме до думата "Norn", както се наричат елфите вещици в някои скандинавски митове и легенди. Не беше нужно много време за да вземем единодушно решение - ще наречем нашата фирма "Норн Консулт" (Норн - елф, вещица на Исландски). Вероятно вече предизвикахме усмивка на лицето на всеки стигнал до тук, но ние вярваме, че това име ще ни донесе много късмет и успехи.
Тук е мястото да изкажем своите благодарности на Цвети Тониева за прекрасното ни име, за красивото ни лого и цялата помощ и подкрепа с които ни дава свежи сили в трудните моменти.