Абонаментно счетоводно обслужване.


Нашите цени при подписан договор се определят индивидуално за всеки клиент, в зависимост от дейността на фирмата, броя документи на месец, броя на служителите и други. Моля свържете се нас чрез приложената контактна форма или телефони. Ние ще направим кратък анализ на Вашата дейност и в рамките на 24 часа ще изготвим индивидуална оферта за Вас. Ние гарантираме, че ще останете приятно изненадани от предложената цена. Можете да използвате и вградения калкулатор за цена, като имате предвид, че цената изчислена чрез него не е гаранирана и може да бъде променена след извършване на детайлен анализ на Вашата дейност.

 

Регистрация на фирми.

Услуга Цена Описание
Регистрация на ЕТ 70 лв. Включва всички държавни такси. Не включва банкови и нотариални такси.
Регистрация на ЕООД/ООД 160 лв. Включва всички държавни такси. Не включва банкови и нотариални такси.
Изготвяне на документи за регистрация на фирми 50 лв. Клиентът сам подава документите за регистрация. В цената са включени консултации и съвети. Не включва държавни, банкови и нотариални такси.
Регистрация на ЕООД/ООД на чуждестранно физическо лице 380 лв.

Включва всички държавни такси. Не включва банкови и нотариални такси.

Актуално състояние от Търговския регистър 20 лв. Включва всички държавни такси. Не включва банкови и нотариални такси.
Регистрация на АД/ЕАД По договаряне мин. 700 лв. Не включва държавни, банкови и нотариални такси.
Прехвърляне на дружествени дялове закриване на фирма и/или промяна на обстоятелства По договаряне След анализ на документацията.

 

Еднократно счетоводно обслужване.


Тъй като еднократните услуги, които извършваме са многобройни, ние не предлагаме цена за всяка една от тях, единствено с цел да не Ви караме да търсите в дългия списък, цената на изисканата от Вас услуга. Поради това таксуването на всяка еднократна услуга е съобразена с времето, което ни коства за да Ви консултираме или извършим съответните операции. Цената за 1 (един) час е 25лв. като първите 30 (тридесет) минути не се таксуват, а след изтичането им - се таксува всеки започнат час. Вероятно се чудите къде е уловката - няма такава, ако Вашият въпрос изисква кратък отговор в рамките на половин час - Ние ще Ви консултираме безплатно.

 

Уеб дизайн.

 Цената за изграждане на сайт, зависи само от Вашите изисквания за страницата и може да варира в голям диапазон. Началната цена за представителен фирмен уеб сайт е 250лв. Моля ако проявявате интерес - свържете се с нас чрез предоставената контактна форма или на посочените телефони, за да обсъдим Вашите изисквания и да изготвим индивидуална оферта за Вас. Можете да изберете няколко от услугите, които предлагаме, като в този случай, ние ще Ви предоставим специална пакетна цена за всички услуги.